Over mij

visual-overmijBernadette van der Doorn – de Graaf is gecertificeerd NLP-coach en opgeleid in systemisch werk met ruim 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg als medisch analist en als moeder van een dochter met een aangeboren hartafwijking. In 2013 is zij gestart als zelfstandig ondernemer, waarbij zij eigenaar is van bewustnaarbeter.com, gevestigd in de Willibrordus Business Centrum in Heiloo.

Volgens de visie van Bernadette is alles terug te halen volgens het principe ‘bewust naar beter’: als je je bewust wordt van wat je doet of hoe je iets doet, kun je deze kennis inzetten om ‘beter’ te worden van veranderingen in je leven. Beter in de ruimste zin van het woord.

Belangrijk hierbij is de wil van de cliënt om iets te doen met dit bewustzijn en om de verworven kennis wel of niet te gebruiken om ‘beter’ te worden. Want de cliënt bepaalt wat ‘beter’ is. Bernadette is bij dit proces een motivator en inspirator, waardoor de cliënt de juiste stappen kan maken.

BNB-coaching is gericht op mensen die op het gebied van gezondheid, relatie of werk vastlopen, geen uitweg meer zien of voor een belangrijke beslissing staan en de juiste keuze willen maken.

Meer weten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen? Klik hier!